Η Origen.gr και το InfinityGreece.com παρουσιάζουν:
The Throwback Party
16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
@ 21:00
  • Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των 80s, 90s, 00s και τα απόλυτα trash!
  • Inside εκπλήξεις και happenings!
Η εκδήλωση

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου “Kitsi Kitsi (για για για)”, 3 όροφοι του WonderWall είναι έτοιμοι να ξαναγεμίσουν με παραπάνω από 1000 φοιτητές για το πιο κιτς πάρτυ που έγινε ποτέ!

Το InfinityGreece και η Origen.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους, επιστρέφουν και δημιουργούν ξανά χαμό την Παρασκευή 16 Μαρτίου στο “Kitsi Kitsi (για για για)”! Οι πόρτες του WonderWall ανοίγουν στις 21:00 και σε περιμένουμε για εκπλήξεις και πολύ trash!

Υποδεχτείτε το πιο κιτς πάρτυ που έχετε γνωρίσει, το πάρτυ στο οποίο μπορείτε να έρθετε όσο κιτς θέλετε! Υποδεχτείτε το “Kitsi Kitsi (για για για)”, ένα event φτιαγμένο για να μας θυμίσει τις παλιές αγαπημένες επιτυχίες και να μας κάνει να χορέψουμε όπως ποτέ!

Στην είσοδο όλοι παίρνουν χαρτάκι με μεγάλες περσόνες των τελευταίων δεκαετιών! Βρες το άλλο σου μισό και απόλαυσε 1+1 σφηνάκι στο bar!

Kitsi Kitsi (για για για), θα είναι χειρότερο από όσο φαντάζεσαι!

-> Είσοδος Ελεύθερη <-

DJ Line Up by: Stelucky / Thodora K. / Giorgos K.

Ο Χώρος

Τι είναι το WonderWall και ποια η ιστορία του; Δεν είναι ένας όροφος ή απλά ένα μαγαζί. Καθένας από τους 3 ορόφους του αντιπροσωπεύει μια ιδεολογία και αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την ποιοτική διασκέδαση! Ένας χώρος μοντέρνος και χρωματιστός με ευφάνταστες ιδέες διακόσμησης για να φιλοξενήσουν τα πιο ιδιαίτερα event…

Είτε μας επισκεφτείς το πρωί για καφέ, είτε το βράδυ για cocktail, μπύρα, κρασί ή ποτό στο Rooftop μας (το μόνο στην πόλη που λειτουργεί όλο το χρόνο!) οι ρυθμοί της rock'n'roll, swing, funk, blues και soul θα αποτελούν το μουσικό μας background!

Στην προβολή αγώνων NBA από την Μάτι Γαρίδα - Thessaloniki NBA Society και στη διεξαγωγή Beer Pong Tournaments από την Beer Pong Salonica Community, είμαστε πάντα πρώτοι, ενώ στον χώρο μας φιλοξενούμε από εκθέσεις τέχνης μέχρι live εμφανίσεις και, φυσικά, DJs!

Εισιτήρια
Χορηγοί Επικοινωνίας

Powered by:

Origen.gr & InfinityGreece.com