Η Origen.gr και το InfinityGreece.com παρουσιάζουν:
The Throwback Party
10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
@ 21:00
  • Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των 80s, 90s, 00s και τα απόλυτα trash!
  • Inside εκπλήξεις και happenings!
Η εκδήλωση

Ω έλα τώρα, παραδέξου το. Όλοι έχουμε μερικά “guilty pleasure” τραγούδια στον υπολογιστή μας, ή στο κινητό μας, ή σε CD. Εντάξει, εμείς τα έχουμε και σε event.

Υποδέξου το πιο κιτς πάρτυ που έχεις γνωρίσει,το πάρτυ στο οποίο μπορείς να έρθεις όσο κιτς θέλεις! (αν δεν είσαι ήδη). Με ένα μεγάλο χαμόγελο παρουσιάζουμε το “Kitsi Kitsi (για για για)”, για να θυμηθούμε παρέα όλες τις trash επιτυχίες και να χτυπηθούμε στον χορό ακούγοντας τα αγαπημένα μας 90s και 00s hits!

Στην είσοδο όλοι παίρνουν χαρτάκι με μεγάλες περσόνες των τελευταίων δεκαετιών! Βρες το άλλο σου μισό και απόλαυσε εκπλήξεις!

ΣΟΥΠΕΡ Κ̶Α̶Τ̶Ε̶Ρ̶Ι̶Ν̶Α̶ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:
Φέρε ό,τι πιο κιτς/trash/90s έχεις (μη φέρεις κανα φλιπεράκι, να χωράει σε μια τσάντα) και μπες στην κλήρωση για δώρα από τον πολυχώρο WE και το InfinityGreece!

Kitsi Kitsi (για για για), θα είναι χειρότερο από όσο φαντάζεσαι!

Υ.Γ. Να διευκρινίσουμε στους φίλους τηλεθεατές πως ουδεμία σχέση υπάρχει ανάμεσα στο δικό μας Κίτσι με του χωριού του 50-50. Just Sayin.

Ο Χώρος

Τι είναι το WonderWall και ποια η ιστορία του; Δεν είναι ένας όροφος ή απλά ένα μαγαζί. Καθένας από τους 3 ορόφους του αντιπροσωπεύει μια ιδεολογία και αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την ποιοτική διασκέδαση! Ένας χώρος μοντέρνος και χρωματιστός με ευφάνταστες ιδέες διακόσμησης για να φιλοξενήσουν τα πιο ιδιαίτερα event…

Είτε μας επισκεφτείς το πρωί για καφέ, είτε το βράδυ για cocktail, μπύρα, κρασί ή ποτό στο Rooftop μας (το μόνο στην πόλη που λειτουργεί όλο το χρόνο!) οι ρυθμοί της rock'n'roll, swing, funk, blues και soul θα αποτελούν το μουσικό μας background!

Στην προβολή αγώνων NBA από την Μάτι Γαρίδα - Thessaloniki NBA Society και στη διεξαγωγή Beer Pong Tournaments από την Beer Pong Salonica Community, είμαστε πάντα πρώτοι, ενώ στον χώρο μας φιλοξενούμε από εκθέσεις τέχνης μέχρι live εμφανίσεις και, φυσικά, DJs!

Εισιτήρια
Χορηγός
Χορηγοί Επικοινωνίας

Powered by:

Origen.gr & InfinityGreece.com